"...pouzdan partnera, otvoren za svaki vid saradnje..."
Mima Đuričić, Event Manager - DMC Vekol
Prostor Kalemegdanske terase pogodan je za sve vrste korporativnih događaja. Sale restorana kao i terase podložne su promenama u zavisnosti od zahteva i Vaših potreba.
Korporativne prezentacije. - U okviru restorana Kalemegdanska terasa moguće je organizovati sve vidove predstavljanja novih proizvoda ili usluga kompanija. Uz raspoloživu banket salu i mnogobrojno osoblje, Vašim partnerima priredićete jedinstveni doživljaj dobrodošlice. Decenijska tradicija našeg restorana je dostojna tradicije Vaše kompanije i pozicioniranja brenda.
Conference - Ukoliko tražite prijatan i pre svega funkcionalan prostor za sastanke i konferencije bićemo slobodni da Vam preporučimo našu banket salu. Prostor je okupan dnevnim svetlom i nalazi se u samom centru grada ali je ipak dovoljno izolovan da Vam pruži iskustvo boravka u prirodi. Restoran je opremljen projektorom , wifi-jem, sound sistemom koji će podržati Vaše potrebe sastanaka, press konferencija, tim bildinga. Naš event koordinator biće Vam na raspolaganju tokom Vašeg boravka na Kalemegdanskoj terasi.
Workshops - Organizacija workshop-ova na Kalemegdanskoj terasi biće jednostavan produkcijski poduhvat za Vašu kompaniju. Neophodna tehnička podrška je obezbeđena u okviru stručnog tima Kalemegdanske terase koji je dorastao najzahtevnijim projektima.