VENČANJA

Čin venčanja je dan kada svi ti snovi postaju stvarnost. Zato taj dan prepustite timu profesionalaca koji godinama dobija i opravdava poverenje svih onih koji su odlučili da na najlepšoj terasi Beograda izgovore ’’DA’’!

Kalemegdanska Terasa je mesto gde možete dobiti “all inclusive” organizaciju vašeg venčanja – od koktela dobrodošlice na donjoj terasi, do kompletne organizacije programa svadbenog veselja u restoranu.

Naš restoran je jedinstven prostor za ovakve proslave, po čemu je poznat i van regiona po brojnim venčanjima međunarodne strukture gostiju. Prostor koji nudimo i naš tim za organizaciju venčanja je bez konkurencije na lokalnom tržištu, što ga čini prepoznatljivim i u svetu.

Veliko iskustvo celokupnog osoblja restorana garantuje Vam sigurnost da se potpuno i bezbrižno opustite i uživate u svom značajnom događaju, a mi smo za sve ove godine imali tu čast da učestvujemo u najlepšem danu mnogih javnih ličnosti iz sveta sporta, politike i umetnosti.

Ponuda posluživanja po principu švedskog stola i no limit posluženje pića kreće se od 85 EUR po osobi (cena je bez PDV-a).

Dekorateri koji su zaduženi za proslave u našem restoranu su: Svadbena zvona, Samo kaži da, Arkadia i Teatrix. Dok je fotograf koji je zadužen za proslave Diznilend Foto Video Studio.
Za više informacija pošaljite upit ili kontaktiraje našu menadžerku Ivanu:
office@kalemegdanskaterasa.com

REZERVIŠI SVOJE VENČANJE

Pošaljite nam upit i mi ćemo vas kontaktirati: